Мисъл на седмицата

Мисъл на седмицата

Според проведено скоро проучване жената била най-щастлива на 33 години. Затова мисля следващите неопределено колко години да съм на 33!

август 27, 2012

Вчера

Вчера за мен е безгрижие.
Време, когато съм била малка, неопитна и целият живот е предстоял. Вчера за мен е преди малко повече от 15 години. Но все още мога да си го припомня.
Тогава следобедите бяха безкрайни и можех цял ден да слушам музика и да мечтая. Сега рядко има време за това. Музиката е само съпровод на други занимания, а мечтите са планове и организация.
Сигурно след още 15 години, когато днес стане вчера, ще остави в спомените ми също толкова вълшебен привкус. Но, не, всъщност не вярвам, че може някога да е същото. На човек само веднъж му е дадено да започне живота си, но може да го променя безкрайно. Днес, а не утре.

август 24, 2012

Летен гардероб

Когато става въпрос за лято, почивка, ефирни роклички и къси панталонки, пред мен винаги е стоял въпросът: Как да инвестирам едновременно в два гардероба. Един делови, класически, по-строг и уместен за работа и друг, пълен с дрехи, които ми прилягат по природа и пасват на всяко настроение.
Въпреки че краят на лятото се усеща вече, а може би именно затова, в последен опит да запазя лятното настроение, споделям моята идея за летен стайлинг - евтин и ефектен. А именно - старите дънки. Тъй като моите не ми омаляват обикновено, когато ми омръзнат, лесно ги превръщам в къси панталонки или бермуди като тези.












В пристъп на вдъхновение веднъж декорирах един чифт по този начин. Мисля си, че и една бродерия би стояла добре, стига, разбира се, да можете да я докарате. Аз не мога.


И една идея за по-сръчните в шиенето, на мен лично ми трябваше помощ за това. Дънките могат да се превърнат и в мини-поличка като тази.


Една изчистена бяла тениска или потник, цветен шал или ярко бижу перфектно допълват визията.