Мисъл на седмицата

Мисъл на седмицата

Според проведено скоро проучване жената била най-щастлива на 33 години. Затова мисля следващите неопределено колко години да съм на 33!

май 17, 2012

Откровение или дързост?

Какво да бъде?

Това със сигурност е една от любимите ми игри за компания и с удоволствие бих я играла и сега, стига да има с кого. Може да се играе навсякъде, по всяко време и без никаква предварителна подготовка.
Почти съм сигурна, че е станала популярна у нас благодарение на някой американски филм. Сещам се даже за един, където шаферка каза на булката в нощта преди сватбата, че бъдещият й съпруг й е изневерил. Без коментар.

Спомням си как сме играли с часове в гимназията, забавлявайки се не рядко на чуждия гръб на хората, недоумяващи какво правим. В един определен период и особено в късните часове и след няколко питиета играта много често се ориентира към някогашната игра на бутилка и се започва с целуни този или онзи.

Хубавото в цялата работа е, че откровенията дават възможност на приятелите да научават нови неща един за друг и да се опознават повече. Играла съм в продължение на безбройни часове с двама души и така и не ни омръзваше, винаги имаше какво още да си кажем и каква щуротия да свършим. Аз предпочитах да избирам дързостта...

А това, че е игра, кара автоматично хората да свалят напрежението и бариерите и да бъдат себе си, споделяйки повече от обикновеното. Дързостите пък са си чист адреналин и отново на игра си склонен да бъдеш различен и да пробваш нещо ново.

Някои основни правила, ако решите да се пробвате, и за да няма играчка - плачка:

1. Играйте в компанията на хора, които са ви близки и с които ви е приятно да общувате.
2. Умната с откровените въпроси, има лично пространство, което не е добре да бъде прекрачвано.
3. Внимателно и с дързостите. Нищо от това, което се прави, не бива да е унизително, обидно или неприятно.
4. Забавлявайте се - това все пак е идеята!
5. Замислете се...

Е, какво да бъде?
Откровение или дързост?

Няма коментари:

Публикуване на коментар