Мисъл на седмицата

Мисъл на седмицата

Според проведено скоро проучване жената била най-щастлива на 33 години. Затова мисля следващите неопределено колко години да съм на 33!

януари 29, 2011

Предай нататък


Разбрах за инициативата "Предай нататък" от блога на Ondine и побързах да се включа (хм, дали го обмислих достатъчно добре?). Харесвам идеята за "предай нататък" още откакто гледах едноименния филм навремето, където ставаше въпрос за правене на добри дела и предаването им на същия принцип - получаваш и предаваш нататък. Не харесвам изопачаването на идеята под формата на имейл спам, гласящ "Изпрати това на 10 човека в следващите 10 минути и т.н.", но както и да е.
И така, обратно на инициативата, първите 5 човека, които оставят коментар под настоящата публикация, ще получат в следващите дни, седмици или месеци подарък, направен ръчно от мен. Но... ето я и уловката, те от своя страна трябва също да продължат инициативата като публикуват подобно съобщение в своя блог (а ако нямат, в своя фейсбук, скайп или каквото там ползват) и подарят 5 направени лично от тях подаръци на други 5 човека до края на 2011.
Доколкото разбрах, не може да се действа на принципа "аз на теб, ти на мен", всеки се включва само веднъж и предава щафетата, за да не се прекъсва нишката.
Насам народе! Който желае да получи подарък, измайсторен лично от Вава, да коментира!

7 коментара:

  1. Минавам само да ти пожелая успех!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси! Но като гледам как върви, май ще се отърва от правенето на подаръци :) А тъкмо ги бях измислила

    ОтговорИзтриване
  3. Ако не е задължително да са материални, с удоволствие ще се включа. Само дето съм малко далечко...

    ОтговорИзтриване
  4. lina, не се бях замисляла над тази възможност, но виртуалните подаръци също може да са много хубави :) така че, добре дошла в играта...

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей! Открих случайно блога ти и мисля, че е чудесен:) Наистина ме накара да се чувствам много добре. Интересна е тази инициатива, още повече като имам предвид колко много обичам и аз да майсторя разни подаръци и дори днес подарих два на мои близки приятелки:) Поздрави и лека вечер! Пак ще намина:)!

    ОтговорИзтриване
  6. Ani, благодаря ти за хубавите думи :) Да разбирам ли, че се включваш в инициативата "Предай нататък"?

    ОтговорИзтриване
  7. Да, включвам се и то с удоволствие - обичам да майсторя разни неща, пък така и ти ще се проявиш! Това е адреса на блога ми и постинга, с който удостоверявам, че спазвам правилата:)! Ще чакам в най-скоро време да ми пишеш там, а и аз ще минавам през тук, така че няма отърване :Р!!!
    http://anivals.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/02/12/.685089

    ОтговорИзтриване