Мисъл на седмицата

Мисъл на седмицата

Според проведено скоро проучване жената била най-щастлива на 33 години. Затова мисля следващите неопределено колко години да съм на 33!

декември 02, 2009

Ден 2

След като вчера дадохме начало на обратното броене до Нова година и отбелязахме Ден 1 от месец декември с украсяване (който още не е свършил тази работа, да не се ослушва, ами да действа), от днес смятам всеки ден да пиша по една идея за неща, които могат да се правят през месеца на празниците. Неща приятни, забавни, полезни или просто отлагани през годината. Надявам се всеки, който чете, да си хареса нещичко. Не е задължително да се следва точно тази последователност. Очаквам да прочета и вашите предпразнични идеи за месеца в коментарите (а и не съм сигурна, че сама ще мога да измисля 31 любопитни неща за правене...)
И така, идеята за Ден 2 е:
Свършете нещо отдавна отлагано, може да е досадна задача в работата, която се подмята по бюрото ви от лятото, или планирано разчистване на онзи шкаф вкъщи, който вече не смеете да отворите, защото все нещо се строполява отгоре ви. Разчистете в пряк и преносен смисъл пространството около вас, нека нищо не ви тежи по време на празниците, а и след тях.

2 коментара:

  1. Независимо какво ще измислите за всеки един от тези 31 дни,това,което според мен трябва да присъства във всички тях е следното:намерете си диск с коледни песни или си изтеглете от интернет,и си ги пускайте винаги когато сте в къщи.Това създава страхотно празнично настроение.Поне при мен действа 100%!

    ОтговорИзтриване
  2. Е, това беше една от идеите за по-нататък, но така и така вече е предложено, нека да стане действието за Ден 3!

    ОтговорИзтриване