Мисъл на седмицата

Мисъл на седмицата

Според проведено скоро проучване жената била най-щастлива на 33 години. Затова мисля следващите неопределено колко години да съм на 33!

декември 01, 2009

Обратно броене

Ето дойде и последният месец на поредната година, която се изниза по-бързо от всяка предходна. Месецът на семейството, на подаръците, на равносметките. Отново настана времето да поизтупаме коледната украса от праха, да разплетем лампичките и да накичим елхата (истинска или изкуствена по избор). Тази година за пръв път украсяването ще се осъществи със съзнателното участие на третия член на семейството, което го прави още по-специално.
Коледата ми е най-любимият празник, открай време, откакто у нас започна да се празнува, впрочем. Радвам се, че паметта ми не е толкова добра, или просто съм била прекалено малка, че да го свързвам с чакането по опашки за банани. Коледата в моите представи е топла вечер, прекарана със семейството, аромат на домашно приготвена погача, време, когато се случват чудеса и поне за малко се опитваме да бъдем по-добри.
И за да ознаменувам първия ден от последния месец, и да дам начало на обратното броене до Нова година, днес украсих офиса, ето така...



Няма коментари:

Публикуване на коментар