Мисъл на седмицата

Мисъл на седмицата

Според проведено скоро проучване жената била най-щастлива на 33 години. Затова мисля следващите неопределено колко години да съм на 33!

декември 11, 2009

Образователен тренинг за мъже - II част


И тъй като все пак е петък (Слава богу!), да завършим работната седмица с нещо забавно. Ето и дългоочакваната, най-вече от мъжете, втора част на тренинга от същия анонимен брилянтен автор.
Забележка: Следващите теми са за задълбочено обучение. Поради срещаната трудност във възприемането на материала, групите са съставени от максимум 8 човека.

ТЕМА 1: Ютията - от пералнята до гардероба, този мистериозен процес.

ТЕМА 2: Рисковете при напълването на формата за лед (демонстрация с диапозитиви).

ТЕМА 3: Последно научно откритие - готвенето и изхвърлянето на боклука НЕ водят до импотентност (практика в лаборатория).

ТЕМА 4: Защо подаряването на цветя не е престъпление, въпреки че си женен за нея.

ТЕМА 5: Тоалетната хартия - дали рулото с тоалетна хартия се ражда в тоалетната? (обяснения по темата за спонтанното зараждане).

ТЕМА 6: Как да зашия копче без да се убода (телеконференция с Харвардския университет).

ТЕМА 7: Мъжете, които шофират, могат да поискат информация от минувачите, когато се загубят, без да изглеждат безпомощни (разкази на свидетели).

ТЕМА 8: Приготвянето на багаж - вродена некомпетентност или прогресивна умствена неспособност.

ТЕМА 9: Пералнята - тази странна непозната вкъщи.

ТЕМА 10: Фундаменталните разлики между коша за мръсно пране и пода (терапия с музика).

ТЕМА 11: Мъжът на мястото до шофьора - генетично възможно ли е да не коментирам и ръкомахам конвулсивно, докато тя паркира?

ТЕМА 12: Съдовете след хранене - могат ли сами да левитират до мивката? (демонстрация с участието на Дейвид Копърфийлд.

ТЕМА 13: Мога ли да бъда завършена личност без да държа под постоянен контрол дистанционното управление? (терапия с хипноза)

ТЕМА 14: Провеждане на ролеви игри с цел, когато ми се каже ,че нещо е в чекмеджето или в гардероба, да не питам КОЕ чекмедже и КОЙ гардероб.

За тези, които все още не се чувстват подготвени за настоящите теми за задълбочено обучение, се препоръчва повторно преминаване на I част на тренинга.

Няма коментари:

Публикуване на коментар