Мисъл на седмицата

Мисъл на седмицата

Според проведено скоро проучване жената била най-щастлива на 33 години. Затова мисля следващите неопределено колко години да съм на 33!

декември 07, 2009

Ден 7

За Ден 7 Вава казва, че е дошло времето за купуването, надписването и изпращането на коледните картички. Напоследък позабравихме да си проверяваме пощите за тези леко старомодни, романтични и толкова приятни известия. Далеч по-лесно е да цъкнем в нета, за да изскочат хиляди електронни варианти на коледни картички или просто на самия празник да надраскаме един SMS и да го пуснем до всички номера в телефонния си указател. Предупреждавам, че не отговарям на такива съобщения, но затова пък ще се зарадвам на всекиго, който вдигне телефона и лично ми честити празника. Сигурна съм, че на всичките ви приятели в чужбина ще им трепне сърцето, ако открият в пощата си мило, написано на ръка пожелание, което да сложат на видно място и да запазят след това, ако желаят. Пощенските картички станаха не особено популярни и от екологична гледна точка, нали знаете "не принтирай този имейл" и други подобни. Е, аз не мога да застана зад такава позиция, то по същата логика хайде и книги да не четем, че много хартия хабят.
Можете например да купите картички на UNICEF или на друга организация, за да дадете своя малък, но ценен принос в подкрепа на някоя добра кауза. Има картички, с които се събират средства в помощ на детски домове в България.
Ако пък имате малко свободно време и повечко въображение, можете сами или с помощта на децата си, да изработите ваши собствени, уникални и неповторими, коледни пожелания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар